Pareri despre Daniel Goleman

Goleman daniel“Nu numai că prezentarea lui Daniel Goleman a fost energizantă și stimulantă din punct de vedere intelectual, așa cum s-a văzut și din reacția publicului, dar el a fost și un adevărat profesionist cu care îți face plăcere să lucrezi.”

Asociația Americană de Management

 COMENTARIILE PUBLICULUI

 “Prezentarea interesantă și plină de informații utile a lui Daniel Goleman a fost foarte bine primită de către angajații noștri. Extinsa sa cunoaștere a domeniilor IE și IS, sprijinită de cercetarea sa, umorul și talentul său narativ au asigurat o excelentă prezentare. Feedback-ul angajaților noștri a fost pozitiv și aplicațiile practice, atât la muncă, cât și acasă au fost adesea aduse în discuție.”

 -Mitre Bedford

 “Evenimentul a fost un succes și suntem fericiți cu numărul de delegate și feedback-ul general al evenimentului.”

-iiR ESPAÑA

“Conferința de anul acesta a fost un succes covârșitor, datorat în parte cunoștințelor și experiențelor legate de învățarea la locul de muncă pe care Dr. Goleman le-a împărtășit cu noi.”

-American Society for Training and Development

“Am dori să profităm de această ocazie pentru a ne exprima aprecierea pentru magnifica prezentare susținută la Congresul Național al Performerilor din Manila, Singapore și Malaysia. Participanții au fost captivați de sesiunea atractivă, amuzantă și motivațională, iar din reacția lor, precum și din formularele de feedback, putem deduce cu certitudine că ați câștigat respectul și admirația tuturor.”

– Success Resources PTE Ltd., Singapore

 “Aș vrea doar să vă împărtășesc cât de fabuloase au fost evenimentele noastre de ieri cu Daniel Goleman. Este un lector atât de captivant încât timpul pur și simplu a zburat.”

– Governors State University

“Vă mulțumim pentru o conferință de foarte mare succes. Cu peste 300 de profesioniști din HR și Directori în public, feedback-ul a fost unanim laudativ la adresa prezentării despre Inteligență Emoțională și a manierei în care a fost livrată.”

– Human Resource Assoc. of the National Capital Area

 “… Cea de-a 21-a Conferința Anuală de Wellness a fost un uriaș succes, găzduind 1.569 de participanți, reprezentând fiecare dintre cele 50 de state și 7 alte țări! Energia, înțelepciunea și spiritul au stat în centrul unei săptămâni întregi de învățare, creștere și îmbogățire.”

– National Wellness Institute

 “Vă mulțumim pentru excelenta prezentare susținută la cea de-a 20-a conferință anuală a CLMA în Toronto. Comentariile pozitive ale membrilor noștri au fost deosebit de mulțumitoare pentru noi; suntem mândri că am putut livra un extraordinar program educațional. Contribuția dumneavoastră a jucat un rol major în succesul evenimentului și vă suntem foarte recunoscători pentru aceasta.”

– CLMA: Leadership in Clinical Systems Management

 “Îți mulțumim pentru că ai susținut o prezentare la întâlnirea de primăvară a AMT. A fost un real succes, iar acest succes este datorat în parte contribuției dumneavoastră la program.”

– AMT 1998 Spring Meeting

“Aș  dori să profit de ocazie pentru a vă mulțumi pentru participarea la cea de-a treia conferință internațională pe tema utilizării instrumentelor și aplicațiilor bazate pe competențe pentru a atrage performanță organizațională. Conferința a primit evaluări și comentarii fantastice și dumneavoastră trebuie să vă mulțumim pentru aceasta.”

– Linkage, Inc.

“…dinamic, călduros și clar… captivant în abilitatea sa de a pune viață în descoperirile științifice.”

– University of Wisconsin

 “…Nu numai că sunteți unul dintre cei mai deosebiți și talentați scriitori și jurnaliști pe care îi avem, dar aveți de asemenea un mod de a comunica concepte științifice complexe unei audiențe necunoscătoare într-un mod cât se poate de elocvent. Imensa dumneavoastră cunoaștere, prezentarea vie și entuziasmantă precum și realul interes legat de publicul dumneavoastră, sunt doar câteva dintre calitățile speciale care au făcut din dumneavoastră o comoară națională. Așa cum sunt sigur că ați realizat și dumneavoastră când ați vorbit grupului nostru, toată lumea a fost entuziasmată de prezentare și a plecat de acolo cu o mai profundă înțelegere și cu dorința de a învăța mai mult.”

– 92nd Street YM-YWHA

“Un vorbitor plin de viață și deosebit de bine pregătit… chiar ascultă cu atenție întrebările și empatizează cu publicul.”

– Smith College

 “… vă mulțumim pentru prezentare superbă… a fost o seară foarte stimulantă. Sunteți un vorbitor atât de fain și pot acum înțelege de ce există o cerere atât de mare pentru dumneavoastră și sunt foarte, foarte recunoscător că ați putut vorbi la adunarea noastră.”

– San Francisco School Volunteers

“… Seminarul nostru a fost un succes fabulos! Nu doar că nu am primit doar feedback entuziat, dar participanții se organizează deja pentru a implementa câteva dintre schimbările discutate. Ați fost cald, nostim, inspirațional și flexibil și nu vă putem mulțumi suficient pentru că ați venit în Rhode Island pentru a ne ajuta să sărbătorim “Mai e luna sănătății mentale”… [Dr. Goleman] își comunică cu lejeritate nevoile și răspunde cu căldură statutului de vedetă care îl înconjoară la astfel de evenimente. ”

– State of Rhode Island and Providence Plantations

 “… o balanță excelentă între teorie și experiență practică… inspirațional și bine executat.”

– Omega Institute

“… A fost o plăcere să vă avem ca invitat și să învățăm de la dumneavoastră o mai amplă concepție a noțiunii de inteligență… profesori, studenți și angajați – toți la un loc au fost energizați de prezentarea dumneavoastră și de conversație.”

 – Rollins College

“Daniel Goleman a făcut o treabă fantastică pentru noi și ne bucurăm că l-am invitat. A fost chiar mai bine decât acum cinci ani la GMAC, care a fost oricum un eveniment de succes. Răspunsul publicului a fost foarte bun, iar întrebările puteau să țină la nesfârșit. Cu toate că lauda mea este naturală din moment ce sunt de acord cu cele mai multe dintre mesajele lui Daniel și m-am comportat în consecință vreme de 20 de ani, cuvintele mele de laudă sunt reprezentative și pentru cei 400 de oameni din public. Un adevărat hit și un mesaj cu mare valoare pentru Hong-Kong.”

– Hong Kong University of Science & Technology

Pachet Gold

490 € - pret intreg

Acces Conferință
Ecuson Participare
Traducere Simultană
Coffee Break
Lunch
x
Locuri in zona Gold
Autograf Daniel Goleman
x

Pachet Silver

440 € - pret intreg

Acces Conferință
Ecuson Participare
Traducere Simultană
Coffee Break
Lunch
x
Locuri in zona Silver
Autograf Daniel Goleman
x

Pachet Vip

610 € - preț întreg

Acces Conferință
Ecuson Participare
Traducere Simultană
Coffee Break
Lunch
Welcome coffee
Locuri în zona VIP
Autograf Daniel Goleman
x

Pachet Platinum

890 € - preț întreg

Acces Conferință
Ecuson Participare
Traducere Simultană
Coffee Break
x
Welcome coffee
Locuri în primul rând
Autograf Daniel Goleman
Business Lunch cu Daniel Goleman

PARTENERI