safe_image.php

Daniel Goleman a fost nominalizat de două ori pentru premiul Pulitzer, a fost recompensat cu premiul Washburn și cu un premiu pentru întreaga carieră acordat de către American Psychological Association. The Financial Times, Wall Street Journal și Accenture Institute for Strategic Change l-au numit pe Goleman unul dintre cei mai influenți gânditori de business. Nominalizat în topul Thinkers50 din 2011, articolul lui Goleman, „Ce ne face să fim lideri?”, rămâne cel mai solicitat articol pentru retipărire din întreaga istorie a Harvard Business Review.

Autor al cărții Inteligența Emoțională și psiholog, Daniel Goleman a transformat felul în care ne educăm copiii, în care relaționăm cu familia și prietenii și în care facem afaceri.

Cartea sa din 1995, Inteligența Emoțională, s-a aflat pe lista de bestsellere a New York Times vreme de un an și jumătate. Inclusă în lista celor mai influente 25 de cărți de Business Management de către revista TIME, cartea a fost tradusă în 40 de limbi, într-un tiraj de peste 5 milioane de exemplare. Harvard Business Review a numit conceptul de Inteligență Emoțională (IE) drept „o idee revoluționară care spulberă paradigmele existente”.
Următorul său bestseller, Lucrând cu Inteligența Emoțională, tratează conceptul IE la locul de muncă, evidențiind vasta sa importanță în atingerea succesului în orice mediu profesional. În 2011, Goleman a publicat Leadership: Puterea Inteligenței Emoționale, legând două decade de cercetare și punând cap la cap pasaje din cărțile sale și din articolele publicate în Harvard Business Review într-un volum unitar.

Excepționala carte a lui Daniel Goleman, Inteligența Emoțională în Leadership, scrisă împreună cu Richard Boyatzis și Annie McKee, a adus noi dovezi științifice dovedind că inteligența emoțională a unui lider are un impact enorm asupra performanței grupului sau organizației. Cartea a fost pe lista de bestsellere a Wall Street Journal, Business Week și New York Times.

Goleman este co-fondator a Colaborativei pentru Învățare Academică, Socială și Emoțională și co-directorul Consorțiului pentru cercetarea inteligenței emoționale în organizații. În prezent, editează o carte despre cele mai recente dialoguri pe domeniile ecologiei, interdependenței și eticii.

Invitat World Economic Forum 2011

world economic forum

La întâlnirea  WEF din 2011 Daniel Goleman a fost prezent alături de liderii lumii:

+     Bill Gates – Bill Gates – William H. Gates III, Co- Chair, Bill & Melinda Gates Foundation.
+     Jean-Claude Trichet – President, European Central Bank
+     Angela Merkel – Federal Chancellor of Germany
+     Nicolas Sarkozy – President of France
+     Dimitry Medvedev -President of the Russian Federation
+     Ban Ki-moon, Secretary-General, United Nations
+     David Cameron – Prime Minister of the United Kingdom
+     Mark J. Carney – Governor of the Bank of Canada
+     Olafur Ragnar Grimsson – President of Iceland
+     Timothy F. Geithner – US Secretary of the Treasury
+     Bill Clinton –  President of the United States (1993-    2001)

Îți poți da seama despre ce înseamnă o personalitate marcantă  și după locurile în care este invitat să vorbească. Daniel Goleman a fost invitat  la cea mai importantă întâlnire a World Economic Forum în 2011, în Davos, Elveția.

World, Economic Forum, fondat în 1971, este locul de întâlnire a celor mai influenți lideri din lume, afaceriști,  președinți de state, vizionari și reprezentanți marcanți ai societății civile!

Dialoguri cu Dalai Lama

dalai lama

Poate mintea să vindece corpul? Ce emoţii sunt asociate cu accentuarea stării de bine? Cum funcţionează înţelegerea în context medical? Există un fundament biologic pentru etică? Cum ne poate ajuta moartea să înţelegem natura minţii?

Abia în ultimii douăzeci de ani, medicii, biologii şi psihologii occidentali au început să înţeleagă legăturile reciproce dintre stările emoţionale şi starea de bine mentală şi fizică. Totuşi, gânditorii budişti erau conştienţi de mai bine de două mii de ani de capacitatea de vindecare a minţii.

Daniel Goleman este un om care s-a făcut remarcat nu doar în zona de business.

El a inițiat un dialog cu Dalai Lama care continuă și astăzi, acest dialog  materializându-se în diferitele lucrări pe care  Daniel Goleman le-a publicat în domeniul emoțiilor și al spiritualității.

TED | GOOGLE | HBR | NY TIMES

harvard

Reputația Dr. Daniel Goleman este recunoscută și de cele mai prestigioase organizații din lume. Daniel Goleman a fost invitat să-și împărtășească ideile și să aducă valoare acolo unde doar acei oameni care înseamnă ceva cu adevărat pot aduce.

Google Talks, TED sau Harvard Business rezonează, în mintea oricărui cunoscător,  cu excelența, standardele înalte, leadership , repere și deschizători de drumuri.

De asemenea, articolele sale publicate în New York Times au reprezentat un model de inspirație din care milioane de oameni au avut de învățat.

 

 

Pachet Gold

490 € - pret intreg

Acces Conferință
Ecuson Participare
Traducere Simultană
Coffee Break
Lunch
x
Locuri in zona Gold
Autograf Daniel Goleman
x

Pachet Silver

440 € - pret intreg

Acces Conferință
Ecuson Participare
Traducere Simultană
Coffee Break
Lunch
x
Locuri in zona Silver
Autograf Daniel Goleman
x

Pachet Vip

610 € - preț întreg

Acces Conferință
Ecuson Participare
Traducere Simultană
Coffee Break
Lunch
Welcome coffee
Locuri în zona VIP
Autograf Daniel Goleman
x

Pachet Platinum

890 € - preț întreg

Acces Conferință
Ecuson Participare
Traducere Simultană
Coffee Break
x
Welcome coffee
Locuri în primul rând
Autograf Daniel Goleman
Business Lunch cu Daniel Goleman

PARTENERI