Informatii acces eveniment pentru participantii inscrisi

card-the-leadershi fataFor the English version, please click here.

 CARDUL THE LEADERSHIP

Aceste informatii sunt utile persoanelor si companiilor care s-au inscris si au achitat taxa de participare pentru evenimentul de Business al anului Leadership: The Power of Emotional Intelligence.

Toți participanții inscrisi au primit cardul de acces (oferit ca exemplu in imaginea alaturata)

Impreuna cu accest card, participantii au primit si instructiunile pentru realizarea check-in-ului online, respectiv beneficiile realizarii acestuia. Toti participantii trebuie sa completeze formularul de check-in disponibil online pe www.theLeadership.ro

card-the-leadership-verso-goleman

Daca v-ati inscris la eveniment, ați achitat taxa de participare si nu ati intrat in posesia acestui card, sunati urgent la telefon 0737 511 511 si vom rezolva problema.

Dupa ce ati completat formularul de check-in online, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va prezentati, impreuna cu acest Card si cu cartea de identitate, la eveniment in data de 25 septembrie începând cu ora 8.30. Preferabil este sa nu ajungeti mai tarziu de ora 9.45, intrucat evenimentul incepe la ora 10.00.

Cum ajungeti la Poarta C1 a Palatului Parlamentului?

Pentru a vizualiza pe google maps click aici pentru vizualizare harta:

harta_locatie palatul parlamentului intrarea c1 Leadership, the power of emotional intelligence

Accesul in Palatul Parlamentului se face pe baza buletinului de identitate si a cardului de acces TheLeaderhip, pe la Intrarea C1, poarta de acces de la intersectia Bd. Natiunilor Unite cu Bd. Libertatii, conform harții alaturate.

Atentie! La intrarea în cladirea Parlamentului se trece printr-un filtru de securitate. Asigurati-va ca nu aveti asupra voastra niciun obiect care poate fi considerat arma alba sau autodefensiva (ex. spray-uri lacrimogene).

Puteți ajunge cu mijloacele de transport in comun, cu un taxi sau cu autoturismul personal.

Metrou

Cele mai apropiate statii de metrou sunt Izvor si Unirii. Distanta de la oricare din cele doua statii pana la Poarta C1 poate fi parcursa pe jos in aproximativ 10-15 minute.

Atat de la Izvor, cat si de la Piata Unirii puteti lua autobuzul 136. In aproximativ 10 minute (in functie de trafic) vei ajunge in statia de la Poarta C1 a Palatului Parlamentului.

Autobuze

Numar autobuz: 136

Traseu: C.E.T. Vest, Valea Cascadelor, Iuliu Maniu, Sos. Pandurilor, Calea 13 Septembrie, Bd. Libertatii, Bd. Natiunile Unite, Str. B. P. Hasdeu, Splaiul Independentei, Pod Izvor

Tramvaie si trolee

In zona Palatului Parlamentului nu circula astfel de mijloace de trasport.

Taxi

Taxiul este o solutie confortabila, mai ales pentru participantii din provincie.

Va recomandam sa folositi serviciile unei companii autorizate, ca spre exemplu: Tess, Taxi 2000, Auto Cobalcescu, Meridian, Cris Taxi, Confort, Fly Taxi sau As.

Pretul pe kilometru variaza in jurul valorii de 1.7 RON. Astfel, de exemplu, o cursa de la Gara de Nord la Palatul Parlamentului costa aproximativ 10 RON.

Autoturismul Personal (solutie nerecomandată)

Este o alternativa pe care noi nu o recomandam. Accesul auto este permis pe poarta C1, însa Palatul Parlamentului nu dispune de locuri de parcare care sa faca fata unui eveniment de o asemenea amploare. Sunt 80 de locuri care se vor ocupa în ordinea venirii atat de catre participantii la conferinta, organizatori cat si de catre personalul angajat sau vizitatori la Palatul Parlamentului. Va recomandam, în cazul in care veniți cu auto personal sa parcati mașina in afara incintei intr-o parcare publica. Una din parcarile pe care ati putea sa o folositi este cea din Piața Constitutiei, conform harții de mai sus. Coordonatele GPS sunt urmatoarele: Lat: 44º25’46″N, Lon: 26º5’15″E.

ORE ACCES

Acces participanți: 25 septembrie începând cu ora 8.30

Sala desfașurare conferință: Alexandru Ioan Cuza

Agenda Eveniment

08.30 – 10.00 Inregistrarea participanților

10.00 – 10.30

Deschiderea Evenimentului dr. Marian Rujoiu

10.30 – 12.00

The Primal Leadership – Learning to Lead with Emotional Intelligence dr. Daniel Goleman

12.00 – 13.30

Lunch/ Business Lunch cu Goleman (Platinum)

13.30 – 14.15

Conducerea Inspirată în vremuri de criză (partea I) interviu dr. Daniel Goleman

14.15 – 14.30

Pauză

14.30 – 14.45

Conducerea Inspirată în vremuri de criză (partea a II-a) interviu dr. Daniel Goleman

14.45 – 15.15

Q& A dr. Daniel Goleman

15.15 – 15.45

Sesiunea de autografe dr. Daniel Goleman

15.45 – 16.15

Inchiderea Evenimentului

16.15 – 16.30

Conferință de presă

Loc luat masa în funcție de pachete:

–        Pachetele Vip și Platinum: Salonul Brâncovenesc

–        Pachetele Gold și Silver: Salonul de Receptii

Vor fi prezente indicatoare, respectiv personal din partea organizatorilor care va vor directiona catre cele două saloane.

Așezarea estimativă în sala – Conform schiței de mai jos

(Fiecare participant alege locul în care dorește să stea în funcție de cele care sunt ocupate deja, respectând delimitările pe pachete)

schita alexandru ioan cuza - palatul parlamentului

RESTRICȚII

  • Asigurati-va ca nu aveti asupra voastra niciun obiect care poate fi considerat arma alba sau autodefensiva (ex. spray-uri lacrimogene). Filtrul de securitate este similar filterelor de securitate prezente in aeroporturi.
  • nu este permis accesul fără CI sau pașaport (prin excepție pentru cetățenii străini) și Cardul de acces theLeadership. În cazul în care un participant uită sau pierde cardul de acces, procesul de înregistrare va dura mai mult. În acest caz participantul este rugat sa aiba asupra sa urmatoarele documente: factura proforma/factura fiscala, dovada platii si delegatie oficiala din partea companiei in cazul in care platitorul este o persoana juridica). Fara buletin sau pasaport(pentru cetatenii straini) accesul la eveniment nu este posibil datorita masurilor de securitate obligatorii in Palatul Parlamentului.
  • nu este permisă înregistrarea audio sau video a evenimentului

Traducere SIMULTANĂ (Română – Engleză și Engleză Română)

În cadrul conferinței toți participanții care doresc vor beneficia de traducere simultană în limba română și în limba engleză (atunci când se vorbește în limba română). Este important de reținut:

  • Casca o găsiți în sala în care are loc conferința (sala Alexandru Ioan Cuza)
  • Puteți solicita cască (receptor) și trebuie să lăsați persoanei responsabile Cartea de identitate sau Pașaportul)
  • Echipamentele de traducere simultană, inclusiv receptorii sunt proprietatea Palatului Parlamentului și vă informăm că valoarea unui receptor este 400 E. Astfel că vă rugăm ca la plecare vă rugăm să vă amintiți să lăsați receptorul și să vă ridicați actul de identitate.
  • Vorbitorii de limba engleză care nu cunosc limba romană sunt rugați să-și ridice casca, întrucat, atât în deschidere cât și pe parcurs vor exista momente în care este folosită limba română, iar translatorii vor traduce la căști în limba engleză
  • Participanții români care cunosc limba engleză sunt rugați totuși ca la secțiunea de Q&A să adreseze întrebările în limba Română.

În plus, dacă doriți sa îi adresati o intrebare lui Daniel Goleman click aici

Ridicare facturi

Majoritatea companiilor și persoanele care au făcut înscrieri au primit pe email sau prin poștă factura fiscală. Dacă din diferite motive nu ați primit factura fiscală și doriți să o ridicați în cadrul evenimentului vă informăm că pe durata pauzelor, în spatele sălii va funcționa un birou de eliberare facturi fiscale care vă stă la dispoziție.

Eliberare Certificate de participare

Persoanele care și-au făcut check-inul pâna la data de 22 Septembrie pot ridica la finalul conferinței certificatul de participare personalizat. Persoanele care nu și-au făcut înregistarea până la data de 22 septembrie, pot solicita în perioada 23-30 Septembrie la adresa de email goleman@traininguri.ro eliberarea certificatului. Emailul trebuie să conțină numele complet și adresa de corespondență.

PARTENERI